Raksts

Ņikita Ņikiforovs: Augstskolu skaitu jāsamazina


Datums:
03. oktobris, 2012


Foto: Mark Chapman

"Atbalstu izmaiņas augstākās izglītības sistēmā", atzīst Saeimas deputāts Ņikita Ņikiforovs (Saskaņas centrs), taču ar piebildi, ka, redzot pirmos soļus, jāredz arī nākamie, kuru šībrīža piedāvājumā trūkst.Intervija ar nedēļas deputātu Ņikitu Ņikiforovu.

20 gadus izglītības sistēmā nekas netika darīts, līdz ar to reformas ir akūti nepieciešamas, uzskata Ņ.Ņikiforovs un tādēļ atbalsta izglītības reformu nepieciešamību konceptuālā līmenī.

Deputāts pēc politoloģijas doktorantūras nolēma pievērsties politikai arī praktiski. Pašreizējo Saskaņas Centra situāciju pēc nesenā reitingu krituma deputāts raksturo šādi: “Mēs vēl joprojām esam populārākais spēks Latvijā, un es nedomāju, ka tas drīzumā varētu mainīties.”

Katru nedēļu GudrasGalvas.lv intervē vienu Saeimas deputātu, tāpēc aicinām balsot un izteikt savu vēlmi, ar kuriem tautas priekšstāvjiem vēlaties iepazīties nākamajās nedēļās. Tāpat vietnē GudrasGalvas ir iespējams uzdot jautājumus gan deputātam Ņikitam Ņikiforovam, gan pārējiem tautas pārstāvjiem.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!